30. Test

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på Svenska och ትግርኛ – Tigrinja. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Välkommen till kursen i Samhällsorientering – en introduktion om det svenska samhället. Vi kommer att prata om målet med den här kursen: att komma in i det svenska samhället, att få en överblick över samhällets olika delar, viktiga grundläggande värderingar, rättigheter och skyldigheter i det svenska samhället. Lektion 1 handlar även om asylfrågor, invandring och integration i Sverige.

  • Lista 1
  • Lista 1
  • Lista 1
  • Lista 1
  • Lista 1

Sammanfattning lektion 1 Introduktion och invandring

Läs sammanfattning text

Boken om Sverige

Relevanta vidoes och länkar till lektionen Introduktion och invandring.

Alla lektioner